Personlig coaching

Få næring og spring ud!

Verdens bedste lærere – er det dine medarbejdere?
Måske har du allerede verdens bedste lærere og vil derfor gerne give dem endnu en mulighed for at nå længere i deres arbejde. Det har du mulighed for at give dem ved at bruge en personlig coach. Det vil give dem mulighed for at fokusere på netop det, som de gerne vil være bedre til eller blive klædt på til en samtale med enten elever, forældre eller ledelse.   

Resultat
En medarbejder, som performer endnu bedre, er i udvikling og trives. Bedre trivsel ses på bundlinjen.


Pris & Information

Hvad er HotPeppers? Din virksomhed køber en trivselspakke med et vist antal HotPeppers, som ledere og medarbejdere kan bruge til mental sparring her og nu via telefon, online chat eller på et personligt møde efter aftale.

Nem, hurtig og uhyre effektiv adgang til vejledning og en sund vitaminindsprøjtning i en travl arbejdsdag og hverdag. Sådan klarer dine medarbejdere tankerne, så de fortsat kan fokusere på deres opgaver, generere omsætning og ideudvikle.

Varighed: Sessioner
Henvendt til: Alle

ORANGERIET

Orangeriet hjælper succesen på vej med positivitet, engagement og tillid. Er professionelt og engageret i mødet med dig og dine medarbejdere – og jeg arbejder altid med respekt, diskretion og indsigt, i muligheden for at skabe en harmonisk have i vækst.